ГОЛОВНА

ПОСЛУГИ

ПРО НАС

МАГАЗИН

HACCP

КОНТАКТ

Переваги від впровадження системи ХАССП

Які переваги отримуєте ви, як власник бізнесу?

ЗАКОННО

 

В першу чергу. Ви ведете свій бізнес в рамках чинного законодавства України, а саме виконання ЗУ №1602-VII від 22.07.14 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо харчових продуктів"

ПРИБУТОК

 

На сьогоднішній день,

 покупець - великий супермаркет, торгові мережі, виробник, дер--жава не приймають продукцію підприємств, які не впровадили

програму безпечності продукту

 за нормами HACCP,

що гарантовано підвищує

прибуток компанії.

 

ЕКСПОРТ

 

Ви отримуєте можливість поставляти продукцію на експорт. Країни ближнього і далекого зарубіжжя. Країни Євросоюзу, вже давно використовують стандарти засновані на принципах HАССP.

Яким підприємствам необхідно впровадити HАССP

Ваше підприємство працює в харчовій галузі (виробництво, громадське харчування)?

Виробники

продовольства, напівфабрикатів і готової харчової продукції

(М'ясо, риба, хлібобулочні та кондитерські вироби, молочна, жирова, сири, мед)

Виробники

продовольчої сировини

(агрохолдінги, агрофірми, фермерські господарства)

Підприємства зберігають і

транспортують харчову

продукцію

 

Підприємства

громадського харчування

(Ресторани, кафе, закусочні, їдальні, буфети, школи, ДНЗ, лікарні, доставка готових страв)

Торговельні підприємства,

супермаркети, магазини,

торгові точки

Підприємства фасування і упаковки готової продукції

 

Як це працює?

приклад приготування м'ясного фаршу на принципах НАССР

Вхідний контроль

1. Ветеринарне

свідоцтво. 2. Протоколи випробувань. 3. Наявність клейма. 4. Відповідність органолептичними показниками.

М'ЯСО

ДЕФРОСТАЦІЯ

Журнал контролю

температури і часу

початку дефростации

і часу закінчення

дефростації

 

МИЙКА

ПОДРІБНЕННЯ

Зберігання

на складі

ЗАБОРОНЕНО

Зберігання

в холодильнику

контроль

контроль

контроль

температурного режиму

Ви можете завантажити нормативні документи:

 

Наші послуги у впроваджені системі HACCP

 Основний вид послуг - контроль біологічних шкідників (Pest control service)

ВИСОКА ЯКІСТЬ

ПРИ ПОМІРНІЙ ВАРТОСТІ

ПРИЙМАЄМО УЧАСТЬ

 У ЗОВНІШНІХ АУДИТАХ

ПРАЦІВНИКИ ПОСТІЙНО ПІДВИЩУЮТЬ СВОЮ КВАЛІФІКАЦІЮ

ЗАБЕЗПЕЧУЄМО КЛІЄНТА МАТЕРІАЛОМ У РОБОТІ

ПРОВОДИМО РОБОТИ У ЗРУЧНИЙ ДЛЯ КЛІЄНТА ЧАС

ІНСПЕКТУЄМО КОЖЕН ВІЗИТ

ПРОВОДИМО ВЕРИФІКАЦІЮ

ПРОГРАМИ-ПЕРЕДУМОВ

Як ми працюєм?

Повноваження компанії на надання послуг Pest control по HАССP

Увага! - допомагаєм впровадити ХАССП на підприємстві

Область послуг

Наша компанія надає послуги впровадження та ведення програми контролю за біологічними шкідниками на підприємствах.

Здійснюємо Pest control в галузі харчової безпеки за нормами

HACCP, ISO 22000, FSSC 22000

2. Виїзд на підприємство, вхідний аудит. Пропозиція клієнту на повне впровадження ХАССП (Навчання персоналу, документація)

Власна експертна група

1.Штат атестованих експертів в галузі харчової безпеки.

Дозволяють нам підібрати індивідуальну програму співпраці для кожного клієнта.

2.Нова послуга із впровадження ХАССП стала дійсна із можливістю залучення найкращих експертів, фахівців із якості, аудиторів із систем менеджменту безпеки FSSC, ISO 22000, HACCP

Умови для наших партнерів

1.Для вас, вигідні умови розрахунків. Виконання робіт з післяоплатою.

Працюємо без ПДВ за конкурентними цінами.

Всі взаєморозрахунки прозорі і зрозумілі для Вас.

2.Для вас ми розробляємо індивідуальну пропозицію із різними варіантами оплати та спектру послуг. Ви самі обираєте що вам потрібно! Але ціни вас приємно здивують!

Географія робіт

Зі вступом закону №1602 у дію все більше компаній звертають увагу на безпечність харчового продукту. Компанії-покупці самостійно здійснюють виїзні аудити до постачальників. географія робіт багатьох компаній значно розширилася. На сьогоднішній день, ми працюємо по всій території України.

Відповіді на запитання

Поширені запитання

Чи можливо самостійно розробити

і впровадити систему НАССР?

 

Так можливо! Всі вимоги і процедури описані в Законі №1602-VII від 22.07.14 Ви можете ознайомитись з ним і додатковими нормативними документами, після чого розробити документи. Багато що доведеться робити з нуля, ми рекомендуємо звернутися до професіоналів.

У нас присутня досвідчена група аудиторів, яка за невелику ціну здійснює вхідний аудит, НАВЧАЄ та ПИШЕ документацію під ваше підприємство! На відміну - інші надають пачку документів і консультують як переробити їх в діючі.

Які санкції, якщо не

впроваджений НАССР

 

Санкції і відповідальність передбачають досить жорсткі штрафи. Якщо відсутні процедури, засновані на принципах НАССР, то для юридичних осіб це від 69-225 тисяч гривень і закриття виробництва. Держслужба з питань безпечності харчових продуктів буде єдиною, яка матиме право перевіряти виробників в плані безпечності продуктів харчування. Ці повноваження забрані в усіх інших служб, у тому числі — і у Державної інспекції з питань захисту прав споживачів та її підрозділів.

 

В який термін будуть оформлені

документи та розташовані індикатори активності шкідників у чітко визначених критичних точках?

 

Залежить від кількості критичних точок, та погодніх умов. Зазвичай, це займає 5 - 20 днів.

Що отримує виробник?

 

Зайвий тиск і адміністративні перепони ліквідовуються, спрощується процедура отримання експлуатаційного дозволу, чітко встановлюється, де потрібен дозвіл, а де просто реєстрація. Вимоги гігієни викладаються по-новому.

Як проводитимуть перевірки?

 

Компетентний орган може приходити без попередження, щоб забезпечити ефективність контролю. Але прийти він може тільки з уніфікованим актом перевірки. Там зазначені усі питання, які може задати оператору ринку перевіряючий. Ці питання будуть є вільному доступі на сайті компетентного органу

Наказ

Міністерства аграрної політики

та продовольства України

06.02.2017  № 42

. Інші питання інспектор не має права задати. Кожне питання посилається на певну норму законодавства.

м. Луцьк, Соборності 6

т. (066) 566 0996

т. (096) 594 8288